Klickbar bild Klickbar bild

2013-02-2

 

EFTERLYSNING! AKUT!!

 

Dexter, 3 år, försvann fredagen den 15/2 från Nobelvägen 76 i Malmö.

Han bar vid försvinnandet ett rött reflexhalsband och är chippad.

Dexter är van utekatt men har bara bott vid Nobelvägen sedan december,

så han kan ha förvirrat bort sig.

 

Känner du igen Dexter, snälla ring hans oroliga matte Malin på 0739-559912.

Han är anmäld saknad hos polisen! Sprid detta vidare genom att dela på era egna sidor. Tack

"Hej!
Jag vill bara meddela att min katt Sigge (ljusröd norsk skogskatt) som försvann den 14/1 är hemma igen sedan en liten tid tillbaka! Han blev omhändertagen av välvilliga personer som sedan såg min annons på blocket och hörde av sig. Jag är tacksam för er hjälp i alla fall!!"
-Matte Eva

"Tack så jättemycket för att ni satte in vår efterlysning på lilla Siv som försvann den 24 oktober i Höör. Ikväll, efter en månad borta, hittade vi henne tvärs över gatan där hon satt och skrek av missnöje. Hon är väldigt smal men ser ut att må bra i övrigt och vi är överlyckliga!"
-Matte Lina

"Aldrig trodde jag detta när jag skrev till er, men nu har vi hittat lille Hugo... Han låg och tryckte i gångarna som är under byggnaden, jag kröp ner med ficklampa och helt plötsligt låg han där framför mig, tyst och medtagen. Tack för ert arbete!"
-Husse Daniel

"Efter tre långa månader på rymmen är nu Mingus äntligen tillbaka hos oss. Tack vare alla snälla människor som engagerat sig i hans öde kunde vi hämta hem honom igår, helt oskadd och i god kondition.

Nu ligger han i favoritfåtöljen och gosar som om han aldrig varit borta. Vi är så lyckliga!"

-Matte Kristina och husse Magnus

"Sanni kom hem i söndagskväll! Jag misstänker att någon tog henne för två veckor sedan, för hon är inte speciellt mager, vilket hon borde varit utan mat i två veckor. Första dygnet verkade hon lite chockad och stressad. Nu pustar hon ut inomhus med god mat och mycket omtanke från matte. Det har varit två hemska veckor för mig, har både sovit och ätit dåligt p g a oron. Vet inte hur många km som jag gått runt i området och letat och ropat efter Sanni, och satt upp lappar med efterlysningar. Men slutet gott allting gott. Tack för hjälpen med annonsen!"
-Matte Eva

Efter några månader letande är nu Pontus hemma hos matte Susanna igen!