LUKAS **NY KATT**
HOLGER **NY KATT**
MIRANDA

KATTHIMLEN

en minnessida till våra fyrbenta vänner

Här skiljs våra vägar i livet
men ni lät oss tidigt förstå
I stjärnorna står det skrivet
tillsammans för alltid ändå

När natten så stilla sig sänker
finns tystnadens tomhet hos oss

Och likt den klaraste stjärna som blänker så stark är vår kärlek till er

 

Som polstjärnans ljus i natten

vi tänder ett ljus som hälsning till er
Som en bro över mörka vatten
ni är för alltid en del utav oss
Så fjärran men ändå så nära
en ängel ska bära vår hälsning till er
Ni är alltid en del utav oss

Saga kom till föreningen efter att hennes matte gått bort. Hon var stressad och väldigt skygg efter all dramatik hon och hennes kompisar fått vara med om. Men efter bara några veckor visade Saga en mysig och härlig sida, hon mjuknade upp och gav all kärlek hon kunde.

Tiden hos stödhemmet blev Sagas trygghet men hon insjuknade snabbt och togs direkt till veterinären. Där tog de blodprover och konstaterade att hon hade svår diabetes och dåliga värden på njurar. Veterinären gav oss inget hopp, och eftersom det gått så snabbt så hade hennes organ redan börjat sluta fungera.
Vi lät Saga somna in på sin egen lilla filt omringad av dem som brydde sig om henne ... hon fick ett fint slut ...

Nalle bodde hos en äldre man med en massa andra kattkompisar, men en dag somnade deras husse in och de blev kvarlämnade ensama. Begravningsbyrån tog kontakt med oss och vi åkte genast och hämtade Nalle och hans vänner, men tyvärr fick en köras direkt till veterinär för avlivning. Nalle har alltid varit en go och kelen katt, lekfull ända ut i svanstoppen. Han var sällan nervös och rädd i stödhemmets närhet, och han visade tydligt sin kärlek tillbaka. Men sen började han bli sämre, svårt att andas och gick ner i vikt. veterinären trodde det var lunginflammation och gav antibiotika. Men Nalle blev inte bättre, röntgen och ultraljud gav inget utan vi fick till sist låta honom somna in så han slapp lida- varje andetag för Nalle blev till sist en ansträngning och så ska inte ett djur leva. Vi saknar vår lilla nalle, vår trygga vän som gav så mycket under den tiden vi fick lära känna honom.


Tilde 130717 ~ 131212
När Tilde hittades ensam ute i mörkret var hon skadad. Hon hade ett djupt sår på ena sidan. Vi vet inte hur länge hon gått med detta, men det lilla livet var enbart 8 veckor gammal.
Tyvärr har hon lämnat oss väldigt hastigt och är nu hos sina kompisar i katthimlen. Det är tomt efter henne, hon var en kompis som inte lämnade vår sida. En vacker liten tjej som vi är så glada att vi fick träffa, att det var vi som fick chansen att vårda och mysa med henne.

Vi saknar henne enormt mycket.
GRÅLLAN 130825 ~ 140227

Denna lilla tjej sökte själv upp sin nya matte. Hon sökte först kontakt med katterna i hemmet och tyckte att hon kunde stanna där, och det fick hon tills vi hittat ett nytt fint hem.

Tyvärr hann vi inte flytta Grållan till sitt föralltid hem, utan hon somnade in under natten. Stödhusse hittade henne i badrummet men då var det för sent.

Vi kommer sakna denna lilla tjej fruktansvårt mycket och önskar vi hade vetat att det var något fel.