VÅRA INSAMLINGAR

Veterinärkostnaderna kan ibland komma upp i höga belopp,

så har du möjlighet att hjälpa till genom att bidra med en slant vore vi väldigt tacksamma!

 

Vi kommer att ha ett antal insamlingar på denna sidan och skulle du vilja hjälpa till med någon av dessa gör du en inbetalning på plusgirokontot 302628-3. Märk inbetalningen med den katt/ insamling som du vill stödja.


Nedan kan du läsa om våra aktuella insamlingar:

Insamlingar Vårdkontot

 

Nästan varje dag har vi situationer som kräver akut veterinärvård. Då handlar det inte om kastreringar eller vaccineringar utan ibland operationer som kostar föreningen otroligt mycket pengar. Därför har vi en stående insamling för just dessa akuta fall. Du kan skänk ett bidrag till vårt Plusgiro 302628-3 och märk det med Vårdkonto. Alla bidrag är behövda, stora som små.

 

 

________________________________________________________________________________________________________

 

Insamling till Kristianstadskatterna


Uppdatering och insamling angående Kristianstadskatterna!

Vi har tack vare många snälla människor lyckats omplacera och flytta vissa av katterna i Kristianstad. Läget är dock fortfarande akut, de kan inte bo kvar i huset så mycket längre.
Idag har vi 4 katter kvar som vi måste flytta ...
...
Luckan är en mysig hane på ca 1,5 år som behöver ett hem och vård snarast. Han har kraftig ögoninflammation som han tyvärr haft väldigt länge, men nu är det dags att ge honom hjälp.

Vi startar en insamling till katterna, för att kunna behandla sjukdomar och finansiera kastreringar av de som finns kvar. Vill du hjälpa oss med att adoptera eller vara stödhem så ring Malin på 0733-264678.

Om du funderar på att skänka en gåva till just dessa katter så kan du sätta in pengar på plusgironummer 302628-3. Märk din gåva med "kristianstadskatterna"

Tack på förhand.

 

 

Insamling till minne av Dexter:

Dexter hittades vid 5 veckors ålder i motorhuven på en bil. Han var en liten kämpe som snabbt bestämde sig för att människor var kanon! Den här underbara lilla kattungen fick en bra start på livet tillsammans med sin bästa kompis Wilda. 

Tyvärr tog livet snart en fruktansvärd vändning för lilla Dexter. Den 20 november i år insjuknade Dexter och dagen därpå fick vi åka med honom till djursjukhusets akutmottagning. Dexter skrevs in för natten och läget var kritiskt. Efter ett dygn kunde läkarna fortfarande inte fastställa vad felet var, under tiden blev lilla Dexter sämre. 


I det läget när veterinären ringer med beskedet att Dexter inte blivit bättre, men inte heller sämre, men att läget är illa nog för att något måste göras ställs man alltid in för ett svårt val. I en ideell förening finns det inte pengar för att bekosta ett veterinärsbesök på 10.000 kr. Men att låta pengar avgöra om ett litet liv ska få chansen eller inte är ett beslut ingen vill ta. 


Efter ett dygn var Dexters nota hos veterinären skyhög, men vi beslöt oss för att ge honom ett dygn till. Och vi hoppades så innerligt att vi skulle få honom på benen igen. Bara en timme senare ringde veterinären med det hemska beskedet om att Dexters liv inte skulle gå att rädda, att det var för plågsamt att hålla honom vid liv och bad om att få låta honom somna in.


Vi vill nu starta en insamling till minnet av vår älskade Dexter så att vi i framtiden ska kunna

ge våra katter chansen till den medicinska vård som krävs, när den krävs.


Hjälp oss att hjälpa katterna, skänk ett bidrag till vårt Plusgiro 302628-3 och märk det med Dexter.
Alla bidrag är behövda, stora som små.

 

Tack för ditt stöd.


Insamling till vaccinationer
Kattpest och kattsnuva är vanliga sjukdomar hos katter och svåra att behandla när katten väl har fått dem. Smittan kan komma in i lägenheten från dina skor eller annat som varit i kontakt med en sjuk katt.
Vi vaccinerar alla våra katter som kommer in och det kan bli enorma summor vissa månader. Vill du hjälpa till och stödja vår förening med pengar till vaccinationer? Märk din betalning ned "Vaccination" så vet vår kassör vad pengarna ska gå till.
Vårt plusgironummer är 302628-3

Insamling till kastreringar
Att kastrera en hane eller hona kostar, men det är något som måste göras. Skulle fler katter vara kastrerade skulle inte problemet med hemlösa katter vara så stort.
Vill Du hjälpa till att stödja föreningen med pengar till kastreringar? Märk din betalning med "Kastrering" så vet vår kassör vad pengarna ska gå till.
Vårt plusgironummer är 302628-3