WEBSHOP

Här kan du köpa en present till dig själv, dina vänner eller din katt!
All vinst går oavkortat till Rädda Kattens verksamhet.

Observera att Rädda Katten är en ideell förening och endast förskottsbetalningar tas emot.

Hoppas att du hittar något du tycker om i vår webshop!

Är du kreativ och vill hjälpa till att virka eller göra något annat som föreningen kan sälja till förmån för våra katter?   Kontakta Malin på malin.kjellsson@gmail.comSnygga armband med telefonnummer!

Som småbarnsförälder vet jag att man är orolig att bli av med sina barn när man är på utflykt, besöker museum eller är på markander under sommaren. Vissa föräldrar löser det genom att skriva direkt på armen, eller ha små pappersarmband med föräldrarnas nummer på.

Det finns bättre alternativ, och det är våra egna armband med nummer på. Man kan även få med både namn och nummer om man vill det.

Det är ett elastiskt pärlarmband med plastpärlor och det nummer du själv väljer. Alla armband är unika, och vi gör färger efter de pärlor vi har hemma så vi kan inte garantera alla färgkombinationer. Just nu finns det i rosa, blårandiga eller grönrandiga pärlor och detta anger du i din beställning. Fler färger kommer inom kort!

Armbanden med enbart nummer kostar, 60 kr /styck, inkl porto.
Armband med nummer och namn kostar 90 kr/ styck, inkl porto.
Glöm inte att alla pengar går oavkortat till föreningens katter. Vi tackar de volontärer som ställer upp och gör dessa åt oss så vi kan få in pengar till katterna
.
Snygga armband med namn !

Att ha sin älskades namn med sig dagligen är en mysig känsla. Därför kommer vi nu sälja armband med namn på. Du kan välja ditt eget, din bättre hälft, barnens eller varför inte ditt husdjurs?
 
Klicka på bilden för att komma till beställningsformuläret.

Det är ett elastiskt pärlarmband med plastpärlor och text med namnet du själv väljer. Alla armband är unika, och vi gör färger efter de pärlor vi har hemma så vi kan inte garantera alla färgkombinationer.
Till en början har du möjlighet att välja två färger eller enfärgat, och detta anger du i din beställning.

Armbanden kostar 60 kr /styck, inkl porto, och alla pengar går oavkortat till föreningens katter. Vi tackar de volontärer 
som ställer upp och gör dessa åt oss så vi kan få in pengar till katterna.

 

Beställ snygga armband!

 

Vi säljer handgjorda armband för att samla in pengar till föreningen. De finns i olika färger, är otroligt snygga och

de kostar enbart 30 kr/ styck, inkl porto.

 

Så här beställer du:

1. Skicka ett mejl till kassor_raddakatten@outlook.com med din beställning och kontaktuppgifter.

 

2. Sätt sedan in din betalning på vårt plusgiro 302628-3. Ett armband kostar 30 kr inkl porto. Det kostar inte mer om du beställer flera samtidigt. Ditt armband skickas när vi ser att betalningen kommit in.

 

VIKTIGT!!

Det är viktigt för hanteringen av din beställning att du i meddelanderutan skriver ditt förnamn, efternamn och hur många armband du beställer (Ex: Anders Andersson 2 armband). På så sätt kan vi matcha ditt beställningse-post med din betalning. VIKTIGT!!

 

Tack för din beställning!